USTVARITE RAČUN

*

*

*

*

*

*

primavera butik pronovias glava

 

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE PRODAJALNE www.porocnazvezda.si
Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne www.porocna-zvezda.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Opredelitev pojmov:
1. Ponudnik je Gordana Viher s.p.
2. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini.
3. Spletna prodajalna je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Spletna trgovina trenutno ne omogoča nakupa, temveč oddajo povpraševanja, po katerem s stranko stopimo v kontakt.

Informacije o dostavi
Dostava
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije ali DPD. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije ali vam jo dostavijo kasneje. Prevoz vselej plača naročnik izdelkov.

Izjava o varovanju osebnih podatkov
Varovanje osebnih podatkov
Podjetje Poročna agencija GOGA (Gordana Viher s.p.), ki upravlja spletno trgovino www.porocna-zvezda.si, se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.
Podjetje Poročna agencija GOGA (Gordana Viher s.p.) za potrebe poslovanja spletne trgovine www.porocna-zvezda.si zbira naslednje podatke uporabnikov:

1. ime in priimek
2. naslov in kraj bivanja
3. naslov za pošiljanje naročenega blaga
4. naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
5. geslo v enkriptirani (šifrirani) obliki
6. ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino, ne odgovarjamo.
Za potrebe varnosti se zbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino www.porocnazvezda.si.
Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih podjetje Poročna agencija GOGA (Gordana Viher s.p.) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

NA VRH
Košarica je prazna