USTVARITE RAČUN

*

*

*

*

*

*

primavera butik pronovias glava

 

Pogosta vprašanja

 

Pripravite se tako, da pobrskate za poročnimi oblekami na naši spletni strani in dobite občutek o tem, kakšen stil vam je všeč. Izpišite si imena vaših najljubših oblek.
Za pomerjanje obleke se morate naročiti, zato da se lahko v času pomerjanja posvetimo izključno vam. Pokličite nas na 04 587 887 ali pa nam pošljite email na info@porocna-zvezda.si. Prvo pomerjanje obleke traja približno 1 uro in pol.
Odvisno od termina poroke in tega, ali se odločate za nakup ali izposojo. Za poroke v 'visoki poročni sezoni' (npr. maj, junij, september) je priporočljivo obiskati salon vsaj 5-6 mesecev prej, sicer pa 3-4 mesece pred načrtovanim datumom poroke. Le tako si zagotovite izposojo poročne obleke po vaši izbiri.
Seveda, iz naše široke ponudbe oblek vam lahko vedno ponudimo kaj primernega. Seveda pa je izbira veliko večja, če pridete dovolj zgodaj.
Običajno ni problema. Prikazane obleke so namenjene, da si obleko lahko predstavljate in lahko dobite določeno vizualno podobo. Večino oblek lahko s pomočjo šiviljeprilagodimo vaši postavi ob prvem in drugem pomerjanju.
Poleg poročne obleke lahko pri nas dobite tudi poročne čevlje, vse vrste nakita in modnih dodatkov, kot so torbice, tančice, rokavice. Izbere lahko tudi obleko za ženina, poročne družice in poročne obleke za otroke.
Nudimo vam široko paleto možnosti izbire tkanin in vzorcev , ki lahko popestrijo vašo poročno obleko in jo ne takšen način še bolj naredijo osebne. Pri tem vam pomaga osebni svetovalec.
S seboj lahko pripeljete kogar koli želite.
S sabo na prvo pomerjanje lahko prinesete poročne čevlje, če jih že imate.
NA VRH
Košarica je prazna